Användarvillkor

Förlängning och uppsägning

Ditt medlemsskap förnyas automatiskt när föregående period upphör. Om du önskar att avsluta ditt medlemskap ska detta meddelas till oss senast en vecka innan den aktuella perioden löper ut. Cirka en månad innan det är dags att förnya ditt medlemskap skickar vi ett mail och informerar om att det dags för förlängning.

Kostnad

Ditt pris beräknas i samband med din anmälan och kan inte ändras under året. Då kostnaderna för CO₂-kompensation kan variera över tid kan vi komma att ändra priset för nästkommande period. Du blir i samband med din förlängning uppmärksammad på eventuella prisförändringar för ditt deltagande och kan då ta ställning om du vill fortsätta att vara Klimatklickare.

Sidvisningar

Eftersom vi inte har möjlighet att kontrollera antalet sidvisningar din hemsida har så är det viktigt att ni uppger ett korrekt antal sidvisningar i samband med att ni blir Klimatklickare. Har antalet sidvisningar förändrats under året är du skyldig att meddela oss detta i samband med förlängningen för att ett nytt pris ska kunna beräknas.

Användning av Klimatklick-märket

Så fort vi bekräftat er anmälan kan ni börja använda Klimatklickmärket. Klimatklickmärket måste länkas till ert unika certifikat, url till certifikatet får ni i samband med bekräftelsen. Klimatklickmärket får inte modifieras på andra sätt än de som är tillgängliga genom vårt verktyg. Kontrasten ska vara såpass tydlig att märket är enkelt att se mot bakgrunden.

Nyhetsbrev

Som Klimatklickare får du ett nyhetsbrev med tips och information från oss. Om du inte vill motta dessa hittar du en avregistreringslänk längst ner i mailen.